Vild Conceptuals

 

Mer information om vardera produktion 〉〉 FÖRESTÄLLNINGAR 
VILD conceptuals – Sedan 2011, en fristående projektorganisation

Människan upplever, insuper och bearbetar som känt intryck med hela fem sinnen, på en och samma gång. Eller är de om möjligt, ändå sex stycken? Inom Vild Conceptuals produktioner finns alltid det sjätte sinnet, den naturliga intuitionen med som en underskön hägring och extra sprinkle of stardust.

Att arbeta med scenkonst, artisteri och upplevelseproduktion – är att måla en tavla live; Med ljud, ljus, färg och form – studsandes mot den energi och vibration åskådaren bär med sig in i salongen.

Detta audiovisuella sätt att arbeta – baseras alltid på det outtömliga intresset för människan, och mänsklighet. Den ytterst mänskliga strävan efter att få uppleva något nytt. Något som får den evigt klämtande klockan att stanna upp för en stund. Något som för oss bort från oss själva, eller tillbaka.

Och artisteri är en så otroligt kraftfull, genomträngande gren inom de oändliga konstformernas djungel. För när allt kommer omkring, har vi människor rent krasst bara oss själva och vår egen kropp tillslut. Och vår fantasi. En kombination som är fullkomligt gränslös, om vi bara vill – längtar, önskar och vågar KÄNNA.

Je veux faire pleurer les gens , même quand ils ne comprennent pas mes mots.
– Edith Piaf