Välkommen till din transformativa meditation

INSTRUKTIONER

2

3

Så här går det till

Denna transformerande resa består av två delar, vars första del sträcker sig över ungefär ett dygn. Du inleder den med fördel på en fredag morgon, för att sedan avsluta under en följande lugn och ledig lördagsförmiddag.

Resan innefattar två meditationer som du finner här nedan, en vanlig vardags observationer och en skrivuppgift som pågår löpande under en längre tid, där dina insikter från resan kommer visa sig och struktureras upp.

Skaffa gärna en ny anteckningsbok och låt denna övning få fylla bokens första blad. Därefter är du fri att fylla boken med allt som övningen kan tänkas öppna upp hos dig. Det kan vara allt ifrån affärsidéer, till dikter, minnen eller andra kreativa skisser.

Denna resa handlar om DIG och DIN unika väg mot uppgiften som bara du har. Den handlar om att stärka din kontakt med ditt högre medvetna. För när vi är i kontakt på det viset, tyr sig längre inga frågor omöjliga att besvara. Ställer du en fråga till ditt högre medvetna, kommer du förr eller senare att få ett tydligt svar.

Du gör meditationerna i given ordning och ger dig sedan in i skrivuppgiften du fick som bifogad fil i välkomstmailet.

Du hittar även skrivuppgiften > HÄR

All lycka och nyfikenhet längs vägen önskar jag dig!

Med mycket värme,

Anna.

MEDITATIONER

Ta mig kompendiet & skrivuppgiften 〉〉

pexels-photo-261579