Vad är egentligen att vara frisk?

Den frågan är värd att ställa sig lite då och då. Märkbart är att svaret varierar oftare än vad vi själva kanske tror. Allt beroende på vart vi befinner oss i livet. I vardagen.  Eller i vår hormoncykel. Såväl män som kvinnor.

”För det enda vi vet säkert, är att allt förändras”, som Einstein en gsa. 


NYHET – 2020

SJÄLAVÅRD™ lanserar sin första e-produkt och kraftfullt meditationspaket!

LÄS MER >>

1


Terapeutmanifest

– Anna Vild 06.11.19

Jag lever, skapar och arbetar utifrån övertygelsen om att kroppen är själens spegelbild och att vi med rätt förutsättningar, är av självläkande natur. Kroppens fysiska och psykiska symtom är vår själs sätt att kommunicera med oss, dygnet runt – såväl i vaket som icke vaket tillstånd.

Genom att lära oss hur energi fungerar, kan många poletter gällande vår hälsa trilla ner och ofta åstadkomma vad som i folkmun snarast liknas vid mirakel; Dvs. goda resultat utan vetenskapligt bevisad förklaring. Synen på vår tids mirakler är dock snart ett minne blott, då forskningen just nu tar enorma steg framåt inom kvantfysiken och kunskapen om vårt interaktiva universum.

Hos mig fokuserar vi på ditt energisystem, det elektromagnetiska fältet som förbinder dig med allt annat som existerar. Vare sig du söker läkning, vägledning, avslappning eller mod att våga använda och njuta av din egen röst – så börjar allt med att vi lokaliserar din innersta energikärna; Var har du varit, Var du är och Vart du vill.

Mina tjänster är komplementärmedicinska – och ej ett motsvarande alternativ för psykiatrisk vård. Jag utgår ifrån övertygelsen om att vi tillsammans; såväl läkare som psykologer och alternativmedicinare – står starkast.

Med värme & klarhet

Anna


Själavård erbjuder dig en resa mot mental och fysisk läkning/utveckling med hjälp av följande verktyg (både på distans och i mina lokaler, Varberg)

  • FEMININ ENERGICIRKEL: Gemensam meditation och energiarbete i cirkelformat.
  • ENERGITERAPI: Samtal kombinerat med avslappnande healingbehandlingar på bänk (önskar du enbart healingbehandling utan samtal går det också att boka)
  • COACHING OCH TERAPI PÅ DISTANSSamtal och/eller behandling över telefon
  • HSP/EMPAT – STÖD: Vägledande samtal, individanpassad behandling och stöd för högkänsliga själar
  • MEDIAL VÄGLEDNING: Samtal där jag känner in din situation inom önskat område och speglar din själs önskan med hjälp av mina högintuitiva, inkännande förmågor
  • MEDITATIONSHJÄLPEN: Guidade meditationer i ett tryggt space på behandlingsbänk eller inspelat för dig som hellre mediterar hemma på egen hand
  • SONGFULNESS™: Sång under lekfull vägledning med meditativt mjuka inslag och kreativ inspiration + fika (i grupp eller individuellt)
  • SJUNG FÖR LIVET™ Senior: Sång under lekfull vägledning med meditativt mjuka inslag och kreativ inspiration + fika (i grupp eller individuellt)

 

 

Alla platsbundna behandlingar och sessioner är förlagda på HIMMEL O JORD – Somatiskt center för närvaro, medvetenhet och kreativitet i VARBERG 

Fyll i formuläret nedan för att boka en första konsultation