ENERGITERAPI

Anna är utbildad cert. Energiterapeut för Annette Blom, grundare av EnergyTalk.se och med många års erfarenhet som både student och lärare vid Barbara Brennan School of Healing i USA, ett av världens mest välrenommerade utbildningsinstitut för avancerade healingtekniker och läkandeprocesser.


”Min främsta intention är att stödja din läkande process med kompetens, integritet och medkänsla. Mitt åtagande är att skapa ett tryggt, empatiskt och livsbejakande utrymme för att på bästa sätt underlätta din förändringsprocess.”

Genom samtal och avslappnande behandling på bänk går energiterapi ut på följande: 

  • Att scanna av och läsa in ditt energisystem och unika essens
  • Att förnimma och tolka eventuella blockeringar i systemet
  • Att jobba energimässigt med blockeringar så att de minskar eller släpper
  • Att stimulera och stärka upp ditt ”lugn och ro-system”
  • Att jobba med obalanser så att de minskar eller läker ut
  • Att hjälpa till att minska smärta, stress, sorg, stelhet, oro m.m

KROPPSSYMBOLIK – Varje symtom har en orsak

Jag arbetar utifrån den forskning som visar på att varje fysiskt symtom har en emotionell och själslig orsak. Först när vi genom att lära oss hur energi fungerar och lokaliserar orsaken till symtomet kan vi läka på djupet. Här kommer alternativmedicinen in som ett effektivt komplement till sjukvården, inte som en konkurrent! Tillsammans är vi starkast.

KOST FYLLD AV LJUS 

På vilket plan du än önskar utvecklas eller läka, så kan rätt kost göra underverk. Utifrån Anthony Williams unika kunskaper inom ämnet skapar vi tillsammans en kostplan som renar och stärker ditt energisystem och fysiska kropp på cellnivå.


BEHANDLINGSPRIS

Energiterapi 40 min: 550 kr

Energiterapi 60 min: 900 kr


Fyll i formuläret för att Boka en första konsultation