Summer talks in P-town.se

I sommarens tredje och sista avsnitt av poddserien Summer Talks får vi lyssna till Anna Vild. Ett okänt namn för den breda massan, men Anna har en berättelse som får oss att fundera över medias roll i samhället, vad feminism verkligen är och betydelsen av konstnärlig frihet.

Anna Vild är en artist från Stockholm som studerat vid Musikhögskolan i Piteå. För ett år sedan fick Anna jobb som poledansare på Western Farms omtalade höstshow och blev uthängd som “strippan på Western Farm”. Först på en blogg, och sedan på framsidan i en norrländsk dagstidning. Mediadrevet gick varmt. Allt från skribenter och bloggare till självutnämnda feminister gottade sig i historien och sökte den ena populistiska poängen efter den andra på Annas bekostnad. I hysterien glömde alla en sak. 
Ingen frågade Anna vad hon tyckte, vad hon tänkte eller hur hon kände sig? Istället skickades en talangfull konstnärssjäl mot en dyster period av självkritik och panikångest. Nu, för fösta gången, får vi lyssna till Anna Vilds egna tankar om förra hösten. Musiken står Northern Indians för som vanligt och producent är Johannes Andersson.

Här är Anna Vilds Summer Talk.

 – p-town.se