Nyhet!

TURNÈDATUMEN ÄR SLÄPPTA!

Mer information om varje konsert ges löpande på Facebooksidan.


ALBUMET VÅRSKRIK ÄR HÄR!

VÅRENS FÖRSTA RELEASE ÄR HÄR

Soldamm, den dekadenta bossanovan som är skriven av Anna Vild och producerad tillsammans med Marcus Åkesson, var från början inte alls en bossanova.
#..men som vid ett trollslag gick den från att vara skriven i två-fjärdedelstakt till att rulla in i en härligt medryckande, latinsk form – så fort vi gick in i studion med den, beskriver Anna”

Texten springer ur de destruktiva mönster som så lätt tar över vilken relation som helst, om vi inte tar ansvar för vårt eget, mentala bagage. Men som alltid ruvar just dekadens på en hel del bittert ljuva inslag – och det är vad denna bossanova vill porträttera.
En text i moll möter jazziga harmonier i dur – och mitt i allt knyter längtande strängar från en Fender Americana, samman det tonala kalaset.
Ett stycke njutbar dekadens, från västkusten. Varsågod.

För ytterligare press-information och kontakt:

Anette Ståhl, Enmusa Music

Tel: 0707-180 120
Enmusa, Wollmar Yxkullsgatan 35, 118 50 Stockholm

Webb: www.enmusamusic.com


LAUNCHAR NY HEMSIDA

Brev från Anna:

Hej på er!

Jag är så stolt över att äntligen kunna slå ihop mina påsar och samla alla verksamheter under ett och samma tak! Jag bloggar fortfarande för Tarotguiderna.se och finns även där som vägledare, men öppnar nu även upp min egen verksamhet inom både Energiterapi, Samtal och Vägledning.  

Inför vårens skivrelease (mitt första fullängdsalbum !) laddas det nu för fulla muggar och studion kommer vara fylld av magi under hela vintern tillsammans med producent Marcus Åkesson.
Parallellt med detta skrivs det på en föreställning på temat ”kvinnohistoria och trolldomsprocess”, men långt före dess hoppas jag vi under sommaren kommer hinna mötas på små, fina scener och festivaler runt om i landet.. Den som lever får se. 

Ta hand om er så länge ♥

Anna

img_4938-1
Foto: Nils Lolk, SVERIGES RADIO