MEDITATIONSHJÄLPEN

I tysthet talar själen DITT tydliga språk och din fysik får plats att förändras på cellnivå

Meditation är idag ett relativt laddat begrepp, ofta med både ramar och ”borden” att förhålla sig till. Men vad är att meditera egentligen? Kan det vara att sätta sig under ett träd och lyssna på fåglarna i några minuter? Kan det vara att helt och hållet låta sig förloras i sin egen fantasi en stund? Kan det vara att du för några sekunder föreställer dig hur osynliga rötter skjuter ner ifrån dina fötter, genom jordens alla lager för att sättas i elektronisk kontakt med jordens innersta kärna?

Svaret är JA. Det kan det. I själva verket kan meditation och fördelarna denna aktivitet för med sig – skapas på lika många sätt som det finns människor på denna planet. Vilken meditation är optimal för dig?

Tillsammans reder vi ut vad du behöver just nu och vilken typ av meditation ditt energisystem behöver för största möjliga återhämtning och utveckling.

Jag anpassar en guidad meditation för dig på plats eller över telefon, som du sedan även kan köpa inspelat på mp3-fil  för att använda på egen hand, när du vill.

pexels-photo-326055

Är du nyfiken på de mirakel meditation kan skapa i ditt liv?

PRIS

Meditationhjälp: 40 min: 500 kr

Köp av inspelad meditation: 250 kr/st

Fyll i formuläret för en första konsultation