HSP & Kreativitet

Anna Vild grundade under 2019 facebookgruppen ”HSP & Kreativitet” med motivet att lyfta en av de absolut vanliga och POSITIVA sidorna av personlighetsdraget högkänslighet.

Högkänslighet/HSP, som annars i många fall kan målas upp som något oerhört beklämmande och tungt att vara bärare utav.

Sanningen är att detta i längden blir vad vi gör det till. Vi kan välja att bli ett offer för vår högkänslighet – eller, så kan vi välja att våga se draget som en oerhörd gåva, fylld av mening och funktion. Är glaset till hälften fullt eller tomt? Du väljer.

Detta betyder inte att vi på något vis ska dölja de tyngre delarna som högkänsligheten för med sig, att ha ett sensitivt nervsystem i samhället så som det fungerar idag – ÄR en enorm utmaning. Men en utmaning som går att lära sig hantera. Med rätt verktyg, inställning och öppenhet.

I gruppen HSP & Kreativitet samlas kreatörer av alla möjliga slag och delar allt ifrån  existentiella diskussioner kring skapande och kännande – till spridning av information om egna kreativa verksamheter, event och samarbetsförfrågningar.

Är du HSP med ett kreativt hjärta? Tveka inte. DU är så innerligt välkommen.

Söker du stöd och vägledning i livet som högkänslig kreativ person? ..eller har du helt enkelt bara fastnat i en känslomässig ”skrivkramp”?

Boka ett samtal genom att fylla i formuläret nedan, så tar vi det därifrån!

Med mycket värme & öppenhet,

/ Anna