Feminin Energicirkel

2020 är enligt urfolkens numerologilära det år då den feminina aspekten inom oss alla, såväl män som kvinnor, återfår ett starkare fäste i den mänskliga evolutionen. 

Hela årtusendet 2000-2999 bär å ena sidan detta återerövrande fokus, men 2020 är det jordevarv då vi får smaka på återvinnandets första frukter.

Detta skifte är omvälvande för oss alla, vilket skapar enorma behov av återhämtning, kraftkällor och inte minst KUNSKAP – om hur dessa två aspekterna fungerar inom oss, rent energimässigt.

Som kvinna är det just nu otroligt viktigt att aktivt nära och stärka sin förmåga att stå kvar i den mjuka, flödande, feminina energin – under tiden samhällets maskulina energinormer gör trevande (positiva) försök, men även trotsande uppror inom oss. Detta för att med kärlek och klarsynthet kunna gå i täten och hålla space för den kollektiva läkningen av den maskulina energin – som just nu pågår.

En Feminin Energicirkel är just en sådan källa.

En mjuk, trygg och jordad gemenskap att landa i och hämta ny kraft, inspiration och näring ur.

Varje cirkel är fristående, men kan variera något från gång till gång med olika teman som presenteras i början av varje tillfälle. Utöver samtal, meditation, trumresor, högläsning och frivilliga delningar, använder vi dans och sång som verktyg för att hålla hjärtat varmt och hjärnan kall.  

Cirklarnas olika teman kommer bland annat att beröra:

  • Energikunskap och relationer mellan de två energipolerna (feminin kontra maskulin energi)
  • Kvinnans försvunna historia
  • Magi/Mental träning
  • Självläkning och självledarskap
  • Intuition, kreativitet och känslighet

Längtar du efter att delta? Håll koll på facebooksidans evenemangskalender HÄR >>

Är du arrangör och vill anlita Anna i din stad?

Kontakta: anette@enmusamusic.com