HSP/ EMPAT- STÖD

“Då jag själv på djupet har upplevt skillnaden och den enorma transformation som sker när man i ett terapeutiskt samtal blir bemött med ovillkorlig kärlek, ärlig respekt och förståelse – Så är min tillit till just omtankens och förståelsens magiska kraft under en session, fullkomlig.

Framförallt när det kommer till högkänslighet.

Ibland är det inte mer än att få bli emottagen med öppna armar och landa i en mjuk mental famn (jord), som ett högkänsligt frö behöver för att hitta tillbaka och börja växa igen!”

-Anna Vild

Att gå vilse i sin egen känslighet blir allt vanligare, då fler än någonsin tidigare rusar in i den berömda väggen. Att gå in i väggen är att bli “cut open”. Skalet spricker och instagram-filter gör längre ingen nytta. MEN – det fina i detta ofta brutala sammanhang, är det faktum som Leonard Cohen en gång myntade “Det är genom sprickorna ljuset tar sig in..” Och inte heller att förglömma Karin Boyes mångfacetterade strof: “Ja visst gör det inte när knoppar brister”. 

Det är ur känsligheten våra vildaste drömmar får möjligheten att födas in i verkligheten. Känsligheten är – om den blir vårdad och förstådd – den mest kraftfulla nyckeln till framgång och mirakler i våra liv.

I HSP/EMPAT – STÖD blir du mött, precis där du är. Det är en stärkande session som kan innehålla alltifrån inspirationstips, STÖD, terapeutiska läkemetoder och healingbehandlingar samt lokalisering av vem DU är och vad DITT hjärta längtar efter.

LÅTER DETTA SOM NÅGOT FÖR DIG?

PRIS

HSP/EMPAT-STÖD: 40 min: 550 kr

HSP/EMPAT-STÖD: 60 min: 900 kr

Fyll i formuläret för en första konsultation