EP HÖSTSONATER: UTE NU!

ANNA VILD MOTSÄGER SIG ”BLACK FRIDAY” GENOM ATT SLÄPPA NY EP OCH MUSIKVIDEO!

https://open.spotify.com/album/5JDH0Yvn00a86x8zvYFD29?si=bA6pL4rES0ypENliHl–aA

Nu på årets svartaste fredag 23/11-2018 släppte Anna Vild sin andra EP på alla större musiktjänster! Den suggestiva musikvideon till EP:ns huvudspår ROSOR är inspelad på Varbergs anrika, gamla teater i regi av konstnär Daddy Musesa.

Anna Vild tillägnar sina senaste alster – höstens melankoliska tema och passar samtidigt på att fläta samman musiken med klimatfrågan. Musiken drar åt minnen av svunna tider i Paris, strängbaserade blå toner i kombination med nordiska drillar. Texterna består av poetiska budskap och samtliga kanaliserade på svenska. Att beröra och öppna hjärtan är enligt Anna en av de mest effektivt tillämpade metoderna i vår kollektiva strävan mot en mer harmonisk, mjukare och ljusare värld.

KLICKA DIG TILL EP:n

img_4940


OFFICIELLA MUSIKVIDEON TILL SVALORS HEMLIGHET – ÄR HÄR !

Avnjut början på ett magisk samarbete mellan fotograf Marcel Köppe och eventbolaget Udda Äventyr AB.. till årsskiftet finner vi Svalors Hemlighet som ledmotiv i dokumentärfilmen Arctic Cowboys by Marcel köppe.


MISSA INTE SVALORS HEMLIGHET (Akustisk) – Session UTE NU !

Inspelad ovanligt varm och vacker dag i maj på Varbergs Kusthotell.

”Tack så hemskt mycket för all support och uppvaktning kring vår EP release den 20 juni på Varbergs Kusthotell.. Jag är överväldigad av era ord och er blotta närvaro denna kväll! Över hundra personer var ni i den vackra foajén och stämningen var magisk. All min kärlek till er!

Nu lyfter vi.

/Anna” 

1