Just nu

Debutalbum VÅRSKRIK

– vilar i sin linda

RELEASE 27/4 2019 • Just nu pågår arbetet med debutskivan som enligt Anna är mycket mer än bara en platta fylld av egenkomponerat material.

”Där är ett form av statement, sprunget ur en lättantändlig fråga som alltid legat mig mycket varmt om hjärtat”, menar hon.

Vad exakt detta är återstår för den nyfikne, men att temat har mycket starka kvinnohistoriska kopplingar går ej att krypa under stolen med.

Albumet släpps via Record Union den 27 april 2019, efter två planerade singelsläpp i samband med påskhelgen. För ytterligare press-information och kontakt:

Anette Ståhl, Enmusa Music

Tel: 0707-180 120
Enmusa, Wollmar Yxkullsgatan 35, 118 50 Stockholm

Webb: www.enmusamusic.com

 


 

Ett audiovisuellt julkort och en försmak på spännande samarbete med producent Peter Ahlstedt!

”Det är den första kulningen jag släppt fri på samtliga streamingtjänster.. och för att göra det extra symboliskt valde vi att hålla releasen under det exakta klockslag då ljuset vänder; kl 23.23 den 21 december. Den tanken kändes vacker.” – Anna


HÖSTSONATER

ANNA VILD MOTSÄGER SIG ”BLACK FRIDAY” GENOM ATT SLÄPPA NY EP OCH MUSIKVIDEO!

Nu på årets svartaste fredag 23/11-2018 släppte Anna Vild sin andra EP på alla större musiktjänster! Den suggestiva musikvideon till EP:ns huvudspår ROSOR är inspelad på Varbergs anrika, gamla teater i regi av konstnär Daddy Musesa.

Anna Vild tillägnar sina senaste alster – höstens melankoliska tema och passar samtidigt på att fläta samman musiken med klimatfrågan. Musiken drar åt minnen av svunna tider i Paris, strängbaserade blå toner i kombination med nordiska drillar. Texterna består av poetiska budskap och samtliga kanaliserade på svenska. Att beröra och öppna hjärtan är enligt Anna en av de mest effektivt tillämpade metoderna i vår kollektiva strävan mot en mer harmonisk, mjukare och ljusare värld.

KLICKA DIG TILL EP:n

img_4940


OFFICIELLA MUSIKVIDEON TILL SVALORS HEMLIGHET – ÄR HÄR !

Avnjut början på ett magisk samarbete mellan fotograf Marcel Köppe och eventbolaget Udda Äventyr AB.. till årsskiftet finner vi Svalors Hemlighet som ledmotiv i dokumentärfilmen Arctic Cowboys by Marcel köppe.


MISSA INTE SVALORS HEMLIGHET (Akustisk) – Session UTE NU !

Inspelad ovanligt varm och vacker dag i maj på Varbergs Kusthotell.

”Tack så hemskt mycket för all support och uppvaktning kring vår EP release den 20 juni på Varbergs Kusthotell.. Jag är överväldigad av era ord och er blotta närvaro denna kväll! Över hundra personer var ni i den vackra foajén och stämningen var magisk. All min kärlek till er!

Nu lyfter vi.

/Anna” 

1


4dea64e2-b232-4648-99e6-f4b07ea5622a

Finalist i Sveriges Radios P4 NÄSTA 2018 // 5 juli STÅLBOMS

>>LYSSNA PÅ LÅTEN HÄR<<

Så här röstar du:

Sms:a texten: p4hall (mellanslag) låt5 till 722 50

(3 kronor/röst+eventuell trafikavgift)

”Anna Vilds musik drar åt rotmusikens toner i kombination med nordiska drillar och latinska rytmer. Nu är hon aktuell för P4 Nästa med låten Svalors Hemlighet.

Anna är inte bara låtskrivare utan även estradör och ljusarbetare som ursprungligen kommer från de sörmländska skogarna. Dessutom har hon arbetat som artist, dansare, pedagog och producent. 

Hon beskriver sina låttexter som poetiska, och samtliga är på svenska. 

Låten Svalors Hemlighet, som hon kommer tävla med i P4 Nästa, kom till en sen kväll i februari strax före sängdags och är kopplad till ett doftminne.” 

fc36122a-2a93-4610-8efb-899785c61334